På väg hem från Kristianstad

Tänker alltid jag ska göra något effektivt på tåg, men får nästan alltid ge upp. Är alldeles för åksjuk (även som vuxen), för att kunna sitta med dator eller liknande. Speciellt på snabbtågen. På gamla hederliga tåget mellan Stockholm och Uppsala, så lyckas jag nu äntligen skriva och fundera lite.

Dagen varit lång och det ska bli skönt att komma hem och krypa i säng. Det är alltid roligt, men också utmanande att föreläsa. Det ger mycket, både att få sprida information HSD/hEDS och att möta alla fantastiska människor. Som vanligt har jag blivit rikare på erfarenheter. Tack Skåne och Kristianstad!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.